Οι έγκυες που έλαμψαν στα Oscar!


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theater στο Los Angeles η 86η απονομή των Βραβείων Oscar και ανάμεσα στους stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι φουσκωμένες κοιλίτσες τριών διάσημων εγκύων.

Olivia Wilde. H 29χρονη ηθοποιός που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis φορούσε μια υπέροχη μαύρη τουαλέτα Valentino. Αστειευόμενη με τους δημοσιογράφους είπε ότι κατά την διάρκεια των προβών που έκανε για το φόρεμα της , ένιωθε σαν τον Homer Simpson! Η όμορφη ηθοποιός θα γίνει μανούλα σε δύο μήνες περίπου.

Kerry Washington. Η 36χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Scandal», φορούσε μια τουαλέτα Jason Wu και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος σχεδιαστής δημιούργησε φόρεμα για τα βραβεία Oscar. Η γλυκειά ηθοποιός χαμογελούσε συνεχώς στους δημοσιογράφους και φωτογραφήθηκε κρατώντας τρυφερά την κοιλίτσα της.

Elsa Pataky. Η 37χρονη Elsa, σύζυγος του ηθοποιού Chris Hemsworth, περιμένει δίδυμα και μάλιστα η ημέρα του τοκετού είναι κοντά. Ωστόσο, πάρα την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε στα βραβεία και έλαμπε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια πράσινη τουαλέτα Elie Saab.